Acme & Co

COFFEE TO CUPS
Acme & Co šoljice su zamisao Džef Kenedija izumitelja NZ esspressa i inicijalnog primaoca nagrade za životno delo od strane Asocijacije Ljubitelja Kafe.
U partnerstvu sa Bridžet Dun, Džef je odlučio da realizuje ideju o ispijanju kafe iz šoljica o kakvim je oduvek maštao.

PREFAB – ACME HQ
2013. godine Džef i Bridžet otvorili su „Prefab“ – specijalan prostor sa 180 mesta, namenjen posebnom užitku ispijanja kafe iz Acme šoljica. Prefab je zapravo test-labaratorija i kafić u kojem Džef prži kafu na licu mesta dok Bridžet ugošćava stotine posetilaca dnevno.

THE ACME TIM
Džef i Bridžet su iskusne kafedžije sa dugom karijerom u ugostiteljstvu – prethodno su bli vlasnici poznate kompanije za pečenje kafe „Caffe L’affare“ i kafića koji je Džef osnovao davne 1990.godine. Zahvaljujući svom iskustvu, uspeli su da privuku sjajan tim ljudi od kojih je svaki pojedinac majstor svoje veštine.

NZ DOMINACIJA
U roku od samo dve godine Acme&Co uspeli su da se pozicioniraju kao vodeći lideri na tržištu specijalnih kafa na Novom Zelandu. Novi Zeland je, zahvaljujući svojoj kulturi kafe poslužio kao savršeno tržište za testiranje dizajna i izdržljivosti Acme šoljica.

DIZAJNIRANE u Novom Zelandu, KREIRANE za ceo svet

Zahvaljujući svom kvalitetu i istrajnosti, na red je došla i međunarodna distribucija – prijatelji i partneri iz kompanija „Coffee Supreme Melbourne“ kao i londonski „Caravan Coffee Roasters“ pridružili su se i omogućili izlaganje šoljica mnogo širem tržištu.

Danas možete videti Acme šoljice u poznatim kafićima širom sveta – od Budimpešte do Njujorka preko Sidneja i Singapura…

0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad